23 oktober – Randprogramma congres UGent
Ja zeker, alles is heel erg goed verlopen! Het was een hele geslaagde activiteit die zeker goed in de smaak is gevallen. Heel aangename wandeling met lekkere proevertjes! Bedankt voor de goede organisatie.

Freja Scheys
UGent

16 oktober – Bezoek aan Gent
Ce message pour encore vous remercier pour votre organisation parfaite et les excellents moments que nous avons passés en visitant Gand. Tout le team Browning et nos clients ont apprécié la sympathie et le professionnalisme des guides. Bonne continuation.

Anne-Marie Gilissen
Browning International

15 juli – Rondleiding in de Kuip van Gent
Au nom de toute l’équipe de Traduction française du CESE, nous remercions M. Eugeen Roegiest d’avoir fait de cette journée à Gand une réussite grâce à sa présentation de la “Cuve de Gand”.

Cordialement,
Claire, Valeria et toute l’équipe
Comparative Education Society in Europe (CESE)

17 mei – Bezoek aan de Gentse Opera
Op 17/5 brachten wij met onze Cultuurclub La Brugeoise (Bombardier BRUGGE) een bezoek aan het prachtige Gentse Operagebouw. Beide groep waren nadien uiterst tevreden over de rondleiding die op een enthousiaste, boeiende en leuke wijze werd gebracht. Ik heb al andere verenigingen getipt om hetzelfde te doen.
Erik Beerlandt
CC La Brugeoise

24 maart – Tastes of Ghent
Het concept van dit arrangement werd zeer positief onthaald. Gepaste afstand van het parcours waarbij de historische en mooiste plekjes van de binnenstad werden aangedaan. Gids Alain is bij iedereen in de smaak gevallen. Hij kon de groep boeien met historische feiten doorheen de tijd die zich in Gent en daarbuiten afspeelden, afwisselend met leuke en plezierige anekdotes. Een goede keuze van de verschillende locaties voor wat betreft het culinaire deel van de wandeling. Zowel het unieke karakter, de kwaliteit en hoeveelheid van de aangeboden gerechten en bijpassende wijnen, werd zeer gesmaakt door de groep. Ook de vriendelijkheid en de vlotte bediening werd door iedereen geapprecieerd. Het bezoek aan het Marriott Hotel voor het nemen van de koffie en het dessert in de loungebar Poppi als afsluiter was evenzeer een geslaagde keuze. Moest er gevraagd worden, voor het geheel van dit arrangement een score te geven op 10 punten, zou een 8,5 hier zeker op zijn plaats zijn.
Groeten
Gilbert Vercruysse

22 januari – De Kuip van Gent
Hartelijk dank voor een uitstekende rondleiding in Gent! Meneer Roegiest heeft duidelijk de liefde voor z’n stad kunnen doorgeven aan onze internationale gasten.
met vriendelijke groeten
Filip Geenen

Ontvang onze nieuwsbrief